Glas

Figuurglas
Gerrit Hofman Schilderwerken levert u diverse soorten motieven figuurglas, maar ook het veilige draadglas. Bekijk diverse soorten voorbeelden of vraag een offerte aan.
Enkel glas
Hoewel glas normaal gesproken vooral praktische eigenschappen heeft kan enkel glas een prachtige uitstraling geven in de vorm van bijvoorbeeld een deur in de entree. Of gebruik enkel glas op een andere manier om uw woning te verfraaien.
Glas in lood
Glas in lood is een klassieke techniek die vroeger veelvuldig werd gebruikt. Ook nu wordt glas in lood vaak toegepast in nieuwe woningen en bedrijven. U kunt er zeer mooie en sfeervolle details in uw woning of bedrijf mee bereiken. Gerrit Hofman Schilderwerken is gespecialiseerd in glas in lood technieken. Zowel voor nieuwbouw als bij restauratie.
Glas in lood toepassingen
Met onze glas in lood producten voegt u een andere dimensie toe aan uw nieuwe of bestaande woning. Uw woning krijgt een authentieke sfeervolle uitstraling. Glas in lood kan ook worden toegepast in dubbelglas.
In veel wat oudere woningen is er glas in lood gebruikt. Onze deskundigen zijn in staat oud glas in lood te restaureren of zelf een glas in lood in dubbele beglazing te installeren in uw oudere of klassieke woning. De eigen sfeer van de woning blijft behouden met de comfort die past bij nieuwbouw.
Spiegels
Wilt u uw interieur een andere stijl geven, zonder dat u het een nieuwe verfbeurt geeft of een nieuw bankstel koopt? Dan kunt u op een creatieve manier gebruik maken van spiegelglas van Gerrit Hofman Schilderwerken.
De bij ons aangesloten glasspecialisten geven u deskundig advies over de vele toepassingen van spiegelglas in uw interieur. Spiegels zijn heel decoratief en brengen sfeer in uw huis. Plaatst u ze op de juiste wijze, dan brengen ze extra licht in een kleine ruimte en laten de ruimte groter lijken.
Onze spiegels zijn van goede kwaliteit en gaan jarenlang mee. Zo kunt u voor langere tijd genieten van uw spiegel. Bij ons maakt het niet uit in welke vorm u uw spiegel wilt, wij leveren spiegels in elke gewenste afmeting en vorm. Het kan met of zonder facet, rond, rechthoekig, ovaal of in een bijzondere vorm. De spiegels zijn ook leverbaar in verschillende tinten, zoals grijs, brons en blauw.
U bedenkt het wij maken het! Wilt u ook met spiegelglas een verassend effect in uw huis creëren?
Dubbelglas
Bij dubbel glas, ook wel isolatieglas genoemd, wordt het glas dubbel uitgevoerd. Dubbel glas laat veel minder warmte door naar buiten en dat is om meerdere redenen voordelig. Wij bieden u diverse soorten dubbel glas.

Brancheverenigingen:

Savantis  NL Onderhoud